Irenes Hudvård

Irene Lundin

Irene porträttSHR- ansluten, Cideso diplomerad hudterapeut samt utbildad Dermopat.

 

Irene har arbetat som hudterapeut sedan 1991 och varit egen företagare fr om 1997. Efter sex givande år i City valde hon att flytta sin verksamhet till Alvik, vackert belägen vid vattnet. Här erbjuder hon behandlingar i en lugn och harmonisk miljö. Eftersom det händer så mycket inom  branschen har hon under åren varit noga med att vidareutbilda sig. Hos oss hittar Du ett urval av det senaste inom hud- och skönhetsvård. 

Irene arbetar främst med RVB, ett Italienskt högklassiskt hudvårdsmärke, endast för salonger och spa i Sverige. Alla produkter är dermatologiskt testade och fria från mineraloljor. Behandlingarna skräddarsys just efter ditt behov, just nu. Man kan kalla oss, som arbetar med RVB för Personal Beauty Trainer. Vi ser till helheten hos vår kund, det holistiska och tillsammans gör vi upp en personlig plan för att nå målen. 

 

 Sara Schliewa

Foto SaraSara är utbildad massageterapeut sen år 2000 då hon diplomerades från Axelssons gymnastiska institut. Sara är även certifierad massör från Branchrådet Svensk massage. Med mer än 10 års erfarenhet av massage har Sara fått möjlighet att praktisera och utveckla de kunskaper inom sitt yrke som gett henne mycket erfarenhet under årens lopp. Från sin examen tills nu har hon arbetat både med företagsmassage samt att under flera år parallellt med detta hyrt ett behandlingsrum i Vasastan.

 

Under denna tid har Sara även hunnit utbilda sig inom och praktisera Rosenmetoden, en metod som arbetar på djupet.  Sedan 2008 driver hon företag själv från att tidigare varit anställd i ett mindre bolag. Sara tar emot kunder för massagebehandling på söndagar på Irenes hudvårdssalong, varmt välkommen.

NOY                 Supunniga Kulchamorin Pettersson. 

Foto på NOY

Noy är Medicinsk Fotvårdare och finns på Irenes Hudvård f o m maj 2013.

 

Noy är utbildad vid Axelson institutet i Stockholm. Tidigare har hon arbetat inom vården där hon  såg hur stort behovet var av att sköta om sina fötter. Medicinsk fotvård är fotvård för alla. Många tror att det bara är äldre 

människor som behöver fotvård men både gammal och ung behöver sköta om sina fötter. Skillnader mellan medicinsk fotvård och fotvård är att Noy kan tipsa er om hur man kan förebygga problem för att fötterna ska må bra. Noy arbetar med att förebygga hälsprickor, förhårdnader, nageltrång. Hon ger massage för att öka cirkulationen i underbenen och även artikulering som är bra för dem som har stela leder.

Om ni har problem med deformerade naglar eller återkommande nageltrång, fot/nagel svamp så hjälper hon dig att korrigera detta.

Varje tisdag till torsdag  tar Noy emot kunder, även kvällstider finns för fotvård på Irenes hudvård, varmt välkommen.


Kom ihåg att fötterna bärs upp av hela kroppens tyngd hela dagen. Glöm inte att ta hand om dina fötter!

 

 

Salongens "Allt i Allo". Gör allt utom behandlingar.

   diego dalla parma och rvb skinlab logo